Tongscharfilets en bladspinazie met room in de oven

7 (7)
14 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180┬░.
  2. Maak een bechamelsaus: bloem en solo samen smelten en dan met de melk binden. Op smaak brengen met peper, zout en muskaatnoot.
  3. Schik de spinazie in een vuurvaste schotel.
  4. Pocheer de tongscharfilets in de witte wijn.
  5. Leg de vis op de spinazie, overgiet met de bechamelsaus en overstrooi met de geraspte kaas.
  6. Laat onder de hete grill kleuren.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door verwenoma op 17 november 2008 om 08u05

Heel lekker en eenvoudig, heb een kleine hoeveelheid van de wijn waarin de vis gepocheerd werd toegevoegd aan de bechzamelsaus, was heerlijk

Hoeveel sterren geef jij dit recept?