Recept 35*** (7 stemmen)

Tongscharfilets en bladspinazie met room in de oven

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Visgerechten

tijd
14 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Maak een bechamelsaus: bloem en solo samen smelten en dan met de melk binden. Op smaak brengen met peper, zout en muskaatnoot.
  3. Schik de spinazie in een vuurvaste schotel.
  4. Pocheer de tongscharfilets in de witte wijn.
  5. Leg de vis op de spinazie, overgiet met de bechamelsaus en overstrooi met de geraspte kaas.
  6. Laat onder de hete grill kleuren.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door verwenoma op 17 november 2008 om 08u05

Heel lekker en eenvoudig, heb een kleine hoeveelheid van de wijn waarin de vis gepocheerd werd toegevoegd aan de bechzamelsaus, was heerlijk

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie