Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij in blokjes. Snij de ui en look fijn.
Verhit olijfolie in een grote pan, stoof ui en look glazig op een zacht vuurtje.
Voeg tomatenblokjes toe, kruid met peper en zout en laat gedurende 15 minuten zachtjes koken.
Kook intussen de pasta al dente.
Bak de vis in boter, kruid met peper en zout en voeg wat citroensap toe.
Giet de pasta af, schep op diepe borden, schep hierover wat van de tomaten en leg de vis erop. Werk af met een schijfje citroen en besprenkel met olijfolie.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?