Recept 05 (0 stemmen)

Tongrolletjes met pesto

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereiding:Stamp de gekookte aardappelen fijn, meng met Solo en melk tot een smeuïge puree.
  2. Breng op smaak met nootmuskaat en geraspte Parmezaanse kaas.
  3. Blancheer de sperzieboontjes in kokend gezouten water en spoel koud.
  4. Los het Knorr bouillonblokje op in een halve liter kokend water in een lage pan.
  5. Bestrijk de tongfilets rijkelijk aan 1 zijde met Bertolli pesto,
  6. leg er overdwars sperziebonen op en rol op.
  7. Pocheer de tongrolletjes 5 à 7 minuten in de visbouillon die niet meer mag koken.
  8. Neem de vis uit de bouillon en hou warm.
  9. Kook de bouillon op hoog vuur tot de helft in.
  10. Voeg light room en een extra koffielepel Bertolli Pesto Verde toe en kook nog even in totdat een mooie lichtgebonden, lichtgroene saus is verkregen.
  11. Schik alles op de borden en lepel er wat saus rond, geef er een frisse tomatensalade met schijfjes bleekselder en kappertjes bij.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie