Tongfilets met courgettes

Tong en andere fijne vis gaan altijd bijzonder goed samen met ham (gekookt, rauw of gezouten). Heb je kappertjes bij de hand ? Voeg ze dan aan de courgettes toe.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de courgettes, snij er de uiteinden af en snij ze in fijne reepjes.
  2. Hak de peterselie fijn. Snij de tomaatjes in twee.
  3. Snij het vet van de ham. Leg een plak ham op elke tongfilet; rol ze beiden op en prik vast met een houten prikkertje.
  4. Hak de ui en bak deze even in een pan met de vloeibare margarine.
  5. Voeg de courgettes, zout en peper toe. Bedek de pan en laat nog 10 minuten sudderen op een laag vuur. Roer af en toe.
  6. Voeg dan de vis en de tomaten toe en laat nog 5 minuten verder sudderen.
  7. Haal de pan van het vuur en strooi er de peterselie over en serveer.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?