Recept 05 (0 stemmen)

Tongfilets in pasteitjes uit de Camargue

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pocheer de tongreepjes in een mengeling van 2/3 water en 1/3 witte wijn. Voeg er een blokje visbouillon, een gehakte sjalot, peper en mosselkruiden aan toe. Laat ze niet helemaal gaar pocheren. Stoof de gesnipperde sjalot en voeg er kort de in plakjes gesneden champignons aan toe. Giet er de tomatenpasta en 75 cl visbouillon bij. Breng alles aan de kook en voeg er de viscocktail en de laurier bij. Laat alles 25 min sudderen en breng op smaak met peper. Voeg er na 20 min de gepocheerde tongreepjes aan toe. Ontvel en ontpit de tomaat en snij het vruchtvlees in fijne reepjes. Hak de dille fijn en hou enkele takjes opzij. Bak de pasteitjes af in de oven. Snij het deksel eruit en bewaar ze. Bestrooi de randen van de borden met paprikapoeder en schik er de tomatenreepjes op. Plaats de pasteitjes in het midden van het bord en vul ze met de opgerolde tongreepjes. Lepel er de tomatensaus rond. Garneer de tongrolletjesmet een takje dille en het deksel. Bestrooi met garnalen en dille.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie