Recept 05 (0 stemmen)

Tongfilet met breydelham,kaas en tomaat

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Leg de tongfiletjes plat en snij langs de velkant een paar keer in de vis (om het oprollen tegen te gaan.) -Leg op elk stuk tongfilet een reep breydelham en daarop een reep abdijkaas.-Daarbovenop 2stukjes geconfeite tomaat (tomaat kan je confeiten door in de oven stukken tomaat gekruid met peper en zout en olijfolie op 40°C gedurende 3uur op te zetten.)-Rol het geheel op en steek er een prikker in.OP 100 GRADEN IN DE STOOMOVEN GEDURENDE 4 MINUTEN (zonder kruiden aangezien de breydelham en de geconfeite tomaten al gekruid zijn.)Voor de saus:
  2. Champignons en asperges een charlotje en pijpajuin en de rest van de tomaat + klontje boter laten sudderen (ook wat water bij.)
  3. laten pruttelen.KLAAR

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie