Tongfilet met breydelham,kaas en tomaat

Ingrediënten voor 2 personen

  • 6 stukken tongfilet
  • 2 sneden breydelham
  • 2 sneden abdijkaas (Père Joseph)
  • 2 volledige Tomaten (geconfeit)

Bereidingswijze

  1. Leg de tongfiletjes plat en snij langs de velkant een paar keer in de vis (om het oprollen tegen te gaan.) -Leg op elk stuk tongfilet een reep breydelham en daarop een reep abdijkaas.-Daarbovenop 2stukjes geconfeite tomaat (tomaat kan je confeiten door in de oven stukken tomaat gekruid met peper en zout en olijfolie op 40°C gedurende 3uur op te zetten.)-Rol het geheel op en steek er een prikker in.OP 100 GRADEN IN DE STOOMOVEN GEDURENDE 4 MINUTEN (zonder kruiden aangezien de breydelham en de geconfeite tomaten al gekruid zijn.)Voor de saus:
  2. Champignons en asperges een charlotje en pijpajuin en de rest van de tomaat + klontje boter laten sudderen (ook wat water bij.)
  3. laten pruttelen.KLAAR

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?