tong-zalmrolletjes met wokgroentjes en currysaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding 30 MIN
  2. Doe de visfond en de witte wijn in een kookpot en breng tot net onder het kookpunt. Leg de tong-zalm rolletjes in het vocht en laat 10 à 15 minuten pocheren. Haal de vis eruit en hou warm in aliminiumfolie. Laat het vocht in de kookpot 10 MIN. op hoog vuur inkoken.
  3. Laat intussen de room op hoog vuur inkoken tot de helft. Giet de room bij het ingekookte vocht in de andere kookpot. Kruid met kerriepoeder, peper en zout;
  4. Verhit 2 EL olijfolie in een grote pan en bak de diepgevroren wokgroenten 10 à 15 MIN.
  5. serveer met tagliatelle

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?