Tom's Marsepein Mousse

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 Gr Marsepein
  • 1/4 Liter Melk
  • 1/4 Liter Room
  • 2 Dooiers Eieren
  • 75 Gr Bloemsuiker
  • 3 Blaadjes Gelatine

Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze:
  2. De gelatine in ruim koud water laten weken; de melk met de marsepein op een klein vuurtjes opwarmen tot de marsepein helemaal gesmolten is (niet koken) de gelatine bij de warme melk voegen; mengsel wat laten afkoelen; eierdooiers met de suiker flink opkloppen; de room afzonderlijk stijfkloppen; eidooiers bij de afgekoelde melk voegen en opgeklopte room onder het mengsel spatelen; alles in een vorm (vooraf omgespoeld met water) laten opstijven in de koelkast

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?