De melk en koffie mengen en hierin het pakje vanillepudding oplossen; de springvorm invetten met boter en bestrooien met bloem (nadien goed af kloppen om overbodige bloem te verwijderen); oven voorverwarmen op 200°.
Bereidingswijze:
Het oud brood in een hakmolen fijn hakken en in diepe mengkom doen; de suiker, vanillesuiker,rozijnen, eieren en kaneel toevoegen; de 1/2 liter melk en 1/2 liter koffie samen met de losgeklopte vanillepudding over de ingredienten gieten en met de handen 2 a 3 minuten goed kneden en mengen. de inhoud van de mengkom met een garde in de springvorm brengen en even goed schudden tot het deeg goed verdeeld is. 1 uur afbakken op middelste niveau, oven op 200° de broodpudding 10 minuten laten afkoelen vooraleer de springvorm te openen!
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?