Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Zorg voor 8 vierkantjes bladerdeeg van 10/10cm.
  2. Leg de vierkantjes bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier. Leg er een andere bakplaat op zodat het bladerdeeg niet kan rijzen.
  3. Bak de vierkantjes zo'n 10 à 15 min. in een voorverwarmde oven van 200°C.
  4. Laat afkoelen op een taartrooster.
  5. Doe wat bloemsuiker in een tas en doe er druppelsgewijs wat water bij tot je een dikke pap bekomt.
  6. Spuit wat banketbakkersroom op een vierkantje en leg een tweede vierkantje er bovenop.
  7. Werk de tompoes af met glazuur (bloemsuiker + water).

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?