Tomatenvelouté

8 (8)
55 min

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui.
  2. Stoof in de Solo aan en voeg dan de andere in stukjes gesneden groenten er bij.
  3. Giet er de bouillon bij, voeg het laurierblad toe en laat op een zacht vuur garen.
  4. Verwijder het laurierblad en mix glad.
  5. Proef na op peper en zout.
  6. aat de soep goed warm worden en haal van het vuur af.
  7. Roer de eierdooier los met de Solo Crèmefine Cuisine en voeg bij de soep.
  8. Meng en werk af met de gehakte basilicum.

Tip

Dien op met krokante broodkorstjes.

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door maryann op 28 september 2015 om 16u09

Er worden nog weinig soepen opgediend met eidooier en room, is niet echt nodig, is wel heel ouderwets. Misschien wel wat light room.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?