Recept 35*** (8 stemmen)

Tomatenvelouté

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Soep

tijd
55 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui.
  2. Stoof in de Solo aan en voeg dan de andere in stukjes gesneden groenten er bij.
  3. Giet er de bouillon bij, voeg het laurierblad toe en laat op een zacht vuur garen.
  4. Verwijder het laurierblad en mix glad.
  5. Proef na op peper en zout.
  6. aat de soep goed warm worden en haal van het vuur af.
  7. Roer de eierdooier los met de Solo Crèmefine Cuisine en voeg bij de soep.
  8. Meng en werk af met de gehakte basilicum.
Tip

Dien op met krokante broodkorstjes.

Ingrediëntenvoor 8 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door maryann op 28 september 2015 om 16u09

Er worden nog weinig soepen opgediend met eidooier en room, is niet echt nodig, is wel heel ouderwets. Misschien wel wat light room.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?