Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
pasta
recipe image Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas
  • 400 g lamsgehakt
  • 1 pak spaghetti
  • Solo
  • peper en zout
  • 450 g bladspinazie
  • 100 g parmezaanse kaas
  • 1 zak Bertolli pastasaus Basilicum
  • 1 ui
  • 3 basilicum (takjes)
  1. Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.
  2. Giet, wanneer het gehakt gaar is, de tomatensaus in de pan en voeg de spinazie toe.
  3. Laat de laatste 5 minuten de grof gehakte basilicum meekoken.
  4. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet af, verdeel over 4 diepe borden en schep er de tomaten/spinaziesaus over.
  6. Bestrooi met kaas en serveer.
Wil je voor je spaghetti met lamsgehakt liever geen slappe en papperige pasta? Doe de pasta dan pas in de pot wanneer het water kookt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.