Tomatensoep met balletjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng voor de balletjes het gehakt met paneermeel, eieren, peper en zout. Vorm balletjes en kook ze in licht gezouten water.
  2. Reinig voor de soep de groenten en snijd ze in zeer kleine blokjes. Stoof aan in boter en voeg de fijngesneden tomaten toe.
  3. De bouillon mag er eerst bij, vervolgens de bloemkoolroosjes, de erwten en de fijngesneden boontjes. Breng aan de kook en laat zachtjes gaar koken.
  4. Voeg tijden het koken tijm, laurier en peterselie toe en kruid eventueel met peper en zout.
  5. Voeg dan de balletjes toe en werk af met gehakte peterselie.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?