Recept 45**** (16 stemmen)

Tomatenslaatje met kip en kerrie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

aperetief hapjes

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de kipfilets in kleine blokjes.
  2. Warm de Solo op in een braadpan.
  3. Voeg er de stukjes kip aan toe en laat ze 3 min op een matig vuur bakken.
  4. Roer de kippenblokjes regelmatig om.
  5. Strooi aan het einde van de baktijd de kerrie over de kip, voeg peper en zout toe en roer goed. Zet even aan de kant.
  6. Was de tomaten en snij ze in kwartjes.
  7. Pluk de korianderblaadjes.
  8. Maak de sjalotten schoon en snipper ze.
  9. Doe de stukken tomaat, de korianderblaadjes en de gesnipperde sjalotten in een slakom.
  10. Voeg peper en zout toe en overgiet ze met de olijfolie.
  11. Meng goed. Voeg de kippenblokjes toe, meng alles opnieuw en bewaar het gerecht op een koele plaats tot u het opdient.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 21 augustus 2012 om 16u27

Dank je wel voor de tip hildeDP.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie