Recept 45**** (2 stemmen)

Tomatensla met koriander, krab en vinaigrette van rode paprika

Dit is een recept van

tijd
10 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ontpit de tomaten en snij ze in schijfjes. Voeg de gehakte korianderblaadjes toe en werk af met zout, peper en een eetlepel olijfolie.
  2. Verwarm de krab gedurende 1 minuut op een laag vuurtje in wat Solo. Kruid af met peper en voeg de room toe.
  3. Was de rode paprika’s, snij ze in 4 stukken, ontpit ze en snij in kleine blokjes. Bak ze zo’n 2 minuten in een eetlepel olijfolie met zout, peper en de curry.
  4. Mix de paprikablokjes nu met een beetje water en de azijn tot een vinaigrette met een staafmixer.
  5. Dresseer de tomaten op de borden, met daarop het krabvlees. Werk af met de vinaigrette.
Tip

Als je met verse krab werkt, is het altijd leuk én lekker om de poten van de krab te gebruiken ter decoratie.

Tonijn is, als je wil, een smakelijke vervanger van krab.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie