Tomatensla met koriander, krab en vinaigrette van rode paprika

Hoe maak je een verse tomatensalade met krab in minder dan een kwartiertje? Gewoon dit recept volgen, voetjes onder tafel schuiven en genieten...

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ontpit de tomaten en snij ze in schijfjes. Voeg de gehakte korianderblaadjes toe en werk af met zout, peper en een eetlepel olijfolie.
  2. Verwarm de krab gedurende 1 minuut op een laag vuurtje in wat Solo. Kruid af met peper en voeg de room toe.
  3. Was de rode paprika’s, snij ze in 4 stukken, ontpit ze en snij in kleine blokjes. Bak ze zo’n 2 minuten in een eetlepel olijfolie met zout, peper en de curry.
  4. Mix de paprikablokjes nu met een beetje water en de azijn tot een vinaigrette met een staafmixer.
  5. Dresseer de tomaten op de borden, met daarop het krabvlees. Werk af met de vinaigrette.

Tip

Als je met verse krab werkt, is het altijd leuk én lekker om de poten van de krab te gebruiken ter decoratie.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?