Recept 05 (0 stemmen)

Tomatensalade met boontjes en serranoham

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Groenten

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon.
  2. Blancheer de boontjes 4 minuten . Laat schrikken onder koud water en verder laten afkoelen.
  3. Snij de tomaatjes in partjes.
  4. Snij de ui in ringen.
  5. Haal de salieblaadjes van de takjes .
  6. Fruit ze enkele minuten in 6 el olijfolie. Laat afkoelen in de olie
  7. Bak de ham krokant ,laat uitlekken op keukenpapier en breek in stukjes.
  8. Meng de tomaten met de boontjes, ui en ham.
  9. Schep er de olijfolie met salieblaadjes door en werk af met verse salie.
Tip

Als je er nog een portie mozzarellabolletjes door mengt , wordt het een echte maaltijdsalade.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie