Ingrediënten voor 4 personen
- 500 g gevogeltegehakt
- 2 dl tomatensaus
-
1 dl Solo Vloeibaar
- 1 blokje Knorr Finesse kipbouillon
- 4 mooie niet te rijpe tomaten
- 400 g noedels
- basilicum (enkele blaadjes)
Bereidingswijze
- Snij het hoedje van de tomaten en lepel ze voorzichtig leeg.
- Meng het gehakt met een fijngemaakt bouillonblokje.
- Vul de tomaten met gehakt en schuif ze een 20-tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
- Kook intussen de noedels in gezouten water gaar , giet af en werk af met Solo.
- Warm intussen de tomatensaus op, breng op smaak met zout en peper en strooi er net voor het serveren de gescheurde basilicumblaadjes in.
- Serveer de tomaten op warme borden, nappeer de saus erlangs en serveer met de noedels.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?