Tomaten-Courgettesoep in de soepmaker

Ik kan je vertellen dat het, hoewel even lekker, niet hetzelfde smaakt als soep die op traditionele wijze wordt bereid. Ik was eigenlijk een beetje verbaasd over hoe zacht de soep was. De textuur was zijdezacht, bijna luchtig.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de tomaten en de courgette in grove stukken.
  2. Doe alle ingrediënten in de soepmaker, het deksel erop en op de smooth-stand om een gladde gemixte soep te krijgen.
  3. Portie: 1 portie | Calorieën: 89 kcal | Koolhydraten: 6 g | Eiwit: 1 g | Vetten: 7 g | Verzadigd vet: 1 g | Natrium: 331 mg | Kalium: 347 mg | Vezels: 2 g | Suiker: 4 g | Vitamine A: 784 IU | Vitamine C: 21 mg | Calcium: 16mg | IJzer: 1 mg

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?