tomaten chutney

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de tomaten en verwijder de pitten,snij in blokjes.
  2. Schil de appels en snij eveneens in brokjes.
  3. De ui snijden en deze stoven in flink wat olijfolie.
  4. Voeg er vervolgens de tomaten ,gesneden knoflook en de appels bij laat even meestoven .
  5. Kruiden met gemberpoeder,het gesneden chillipepertje mosterdzaadjes,snuifje zout en de peper.
  6. Voeg nu de cider azijn en passievruchten azijn erbij.
  7. Goed omroeren en de suiker erbij .
  8. Dit geheel 90 min.laten sudderen op een laag vuurtje ,af en toe roeren.
  9. Smakelijk !

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door MakeMo op 13 augustus 2014 om 13u39

Wanneer je dit in glazen potjes giet ,deksel erop en omdraaien . Kan je de chutney zeker 6 maanden bewaren op een donkere plek .

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?