Recept 05 (0 stemmen)

Tomaten- knoflooksoep met mascarpone

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

SUPER SOEPEN

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Giet de olijfolie in de pan en smoor de uisnippers in 5-10 minuten zacht. Voeg de knoflook toe en fruit 1 minuut mee. Voeg de inhoud van de 3 blikkentomaten toe en strooi er de suiker bij. Voeg de reepjes zongedroogde tomaatreepjes toe en laat de soep ongeveer een kwartietje koken.
  2. Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde soep. Meng er de mascarpone door en proef, of de soep nog extra op smaak gebracht moet worden met peper en zout.

Bron: Uit de krant aangepast recept. Eigen foto.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 02 mei 2016 om 18u21

Deze soep was snel klaar en erg lekker. Maar na het pureren vond ik de soep te dik en heb ik de soep met ruim een halve liter groentebouillon van een blok verdund.. Bovendien enkele drupjes tabasco toegevoegd.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?