Altijd weten wat je gaat eten?
tobleronefondeu
-
200 g 200 gToblerone,grof gehakt
-
125 ml slagroom
-
1 eetlepel likeur met koffiesmaak
Bereidingswijze
- Verwarmin een kleine steelpan de Toblerone en slagroom al roerend tot een gladde massa.
- Haal de pan van het vuur.
- Roer de likeur door de chocolade.
- Doe de fondeuover in de serveerkom.
- 2 . Zet de fondue in het midden van de eettafel.
- Serveerer vers fruit en biscottibij.
- TIP. Wij gebruikten Kahlua in dit recept, maar hij kan vervangen worden door elke andere likeur met koffie smaak.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door prinsesje9 op 18 april 2011 om 16u49
ik heb het geproefd het is lekker
Hoeveel sterren geef jij dit recept?