use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Toast met kippenlevertjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Toast met kippenlevertjes

Toast met kippenlevertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 30 g Solo
  • 150 g kippenlevertjes
  • waterkersblaadjes
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • zout
  • 4 sneetjes wit brood
  • 1 teentje look
  • 2 eetlepels Bertolli extra vergine
  • peper
  • 4 sinaasappels

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de sinaasappels en snij ze in schijfjes.
  2. Breng ze op smaak met peper en schik ze op de borden.
  3. Toast het brood tot het krokant is.
  4. Pel en snipper de look in fijne plakjes.
  5. Bak de levertjes in de Solo met de look en breng ze van het vuur af op smaak met de olijfolie en de azijn.
  6. Schik de toast op de sneetjes sinaasappel.
  7. Verdeel er de levertjes over en werk af met de waterkers.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.