Recept 05 (0 stemmen)

Toast met gepocheerd ei en tomaten-notensaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

toast

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de tomaten en snij het tomatenvlees in blokjes. Doe in een pan, voeg sjalotten en gevogeltefond toe en laat voor de helft inkoken.
  2. Klop de saus op met klontjes harde boter en breng op smaak met tuinkruiden, peper, zout en een beetje azijn. Voeg de Philadelphia Light al roerend toe en hou warm.
  3. Pocheer de eieren gedurende 3 min. in ziedend water met azijn (net onder het kookpunt) gedurende 3 minuten.
  4. Rooster het toastbrood, leg de eieren op de toast, bedek met de saus en bestrooi met de pijnboompitten en de reepjes rauwe ham. Dien onmiddellijk op.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie