Recept 45**** (1 stem)

Toast Champignon

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak spekjes en flambeer nadien met cognac in wok. Laat deze afdruipen op keukenrol.
  2. Fruit je rode ui in olijfolie en voeg de versnipperde look toe. Voeg hierbij je mengeling wilde paddestoelen (Cantharellen, Oesterzwammen, Eierdooierzwammen) of met de bruine Enoki of met Shi-i-takes. Wok verder en breng op smaak met je kruiden en je spekjes. U kan ook nog enkele roma-tomaatjes in brunoise toevoegen. Voeg de gehakte bladpeterselie (zonder steel) en verse basilicum toe en even later de Boursin Cuisine. Een scheutje room voor de consistentie. Als u tomaten erin heeft verwerkt dan zal er zeker geen extra room meer nodig zijn, want dan is uw saus al lopend genoeg.
  3. Dit opdienen op licht geroosterde waldkorn sneetjes en enkele blaadjes rucola of raketsla.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door SteveVlietinck op 25 januari 2013 om 15u48

Snel klaar en overheerlijk! Superrecept Steve!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie