Toast Brie met Champignons en rauwe ham. Een heerlijke lunch!!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is.
  2. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en 4 in stukjes gesneden plakjes rauwe ham toe.
  3. Bestrooi met Italiaanse kruiden en bak tot de champignons zacht zijn.
  4. Beleg 4 sneetjes brood met brie.
  5. Schep het champignonmengsel erop en leg een snee wit brood erboven op
  6. .Leg de sneetjes in een koekenpan en bak om en om krokant.
  7. Wat sla op een bordje, toast erop en voilá een heerlijke feestelijke lunch

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door Love to Cook op 21 februari 2012 om 13u18

Hallo Victor en Monique, Ik heb de "schimmel "gewoon eraan laten zitten hoor. Als ik brie uit het vuistje eet, laat ik de buitenkant ook zitten en smikkel het gewoon mee op. Ik heb het gerecht klaargemaakt in een anti aanbak koekenpan met wat boter op de buitenkant van de sneetjes besmeerd,omdat mijn tosti apparaat aan vervanging toe is. Groetjes Love to Cook en eet smakelijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?