Gepost door Love to Cook op 21 februari 2012 om 14u18
Hallo Victor en Monique,
Ik heb de "schimmel "gewoon eraan laten zitten hoor.
Als ik brie uit het vuistje eet, laat ik de buitenkant ook zitten en smikkel het gewoon mee op.
Ik heb het gerecht klaargemaakt in een anti aanbak koekenpan met wat boter op de buitenkant van de sneetjes besmeerd,omdat mijn tosti apparaat aan vervanging toe is.
Groetjes Love to Cook en eet smakelijk
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Love to Cook op 21 februari 2012 om 14u18
Hallo Victor en Monique, Ik heb de "schimmel "gewoon eraan laten zitten hoor. Als ik brie uit het vuistje eet, laat ik de buitenkant ook zitten en smikkel het gewoon mee op. Ik heb het gerecht klaargemaakt in een anti aanbak koekenpan met wat boter op de buitenkant van de sneetjes besmeerd,omdat mijn tosti apparaat aan vervanging toe is. Groetjes Love to Cook en eet smakelijk
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?