Recept 05 (0 stemmen)

Tiroolse eieren

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng in een pan water aan de kook en kook hierin 4 eieren 10 minuten. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze in plakjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in plakjes. Klop in een kom 2 eieren los met de koffieroom en wat zout en peper. Laat in een steelpan de boter smelten en giet dit in een ovenschaal. Leg de plakjes tomaat erin en daarop de ansjovis. Bestrooi het met wat peterselie en de Italiaanse kruiden. Leg de plakjes ei erop, bestrooi het met paneermeel en giet het eimengsel erover. Zet de schaal 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Lekker met patat of stokbrood.
  2. eens helemaal anders een ei.........

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie