Recept 05 (0 stemmen)

Tiroolse Beursjes

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rozijnen en abrikozenstukjes weken in calvados.
  2. Appelen schillen en in blokjes snijden. Aanstoven met bruinesuiker, kaneel en citroenzeste. Rozijnen, abrikozen + calvados en confituur erdoorroeren. Laten afkoelen.
  3. Saus : Eidooier schuimig kloppen met de suiker en vanillesuiker. Vanillebloem erdoor roeren. Kokende melk toevoegen en laten binden. Calvados erdoor roeren.
  4. In het midden van 8 brikblaajes 1/4 stuk deeg leggen. Vulling erover verdelen. Dichtplooien en vastprikken . Bestrijken met eigeel en bestuiven met poedersuiker.(pas vullen op de moment dat je ze bakt)
  5. Beursjes bakken op 200°C 5 à10min
  6. Op de borden plaatsen, saus rondom lepelen . Met de coulis een tekening in de saus meken. Bestuiven met podersuiker.
  7. Opmerking : Brikdeeg kan vervangen worden door flensjes

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie