Recept 55***** (1 stem)

TIRAMISU MET SINAASAPPEL

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. KLOP DE EIERDOOIERS MET 3 EETL SUIKER TOT EEN STEVIGE WITTE MASSA.DOE ER DE MASCARPONE BIJ.KLOP DE EIWITTEN MET HET RESTEREND SUIKER TOT EEN STEVIGE MASSA EN MENG DIE MET HET MASCARPONEMENGSEL.SCHIL DE SINAASAPPELEN EN HAAL DE PARTJES ERUIT.HOU HET SAP APART.MENG DE GRAND MARNIER EN HET SINAASAPPELSAP DOOR HET MASCARPONEMENGSEL.SCHIK DE PARTJES IN EEN GLAASJE MET DAAROP HET MARCARPONEMENGSEL EN DAAROP DE VERKRUIMELDE BOUDIORKOEKJES.LAAT RUSTEN IN DE IJSKAST.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Duracel01 op 05 mei 2012 om 18u57

Hallo Ik snap iets niet aan het recept: U zegt dat je de sinaasappelen in partjes moet snijden en het sap dan U legt die partjes onderaan in een glas maar hoe kom je dan aan het sinaasappelsap moet je misschien 4 sinaasappelen hebben2 voor de partjes en 2 voor het sap? Met vriendelijke groeten Duracel01

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie