Recept 05 (0 stemmen)

Tiramisu met kastanje & wisky

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1) Breek 6 speculoosjes in grove stukken
  2. 2) Verkruimel de laatste 2 speculoosjes.
  3. 3) Scheid de eierdooiers van de eiwitten.
  4. 4) Klop de eierdooiers met de fijne kristalsuiker stevig op tot een wit schuim en voeg daaraan de mascarpone en de whiskyroom toe.
  5. 5) Voeg de opgeklopte eiwitten voorzichtig toe.
  6. 6) Opmaken in een glas of op een schaal door op de bodem de gebroken speculoos te leggen, daarna de kastanjepuree en tenslotte de mascarpone. Enkele uren koud wegzetten, het liefst 12 tot 24 uur.
  7. 7) Opdienen met een geglaceerde kastanje en speculooskruimels bovenop.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?