tiramisu met bosvruchten en cassis

Ingrediënten voor 6 personen

  • 500 gram mascarpone
  • 200 gram suiker
  • 30 gram vanillesuiker
  • 2 hele eieren
  • 1 pak boudoirkoekjes
  • 150 gram bosvruchten
  • 50 ml cassis

Bereidingswijze

  1. Tiramisu met bosvruchten en cassis
  2. Mascarpone, suiker, eieren (geel) mengen.
  3. Voorzichtig opgeklopt eiwit doormengen.
  4. Doe een laagje mascarpone in een kom, leg daarop koekjes gedrenkt in cassis en daarop bosvruchten. Herhaal dit en eindig met mascarpone met daarop enkele vruchten.
  5. Enkele uren in koelkast laten staan.
  6. PS eventueel zelfde principe met aardbei in schijfjes en glaasje amaretto en afwerken met schilfers witte chocolade.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?