Tiramisu met ananas

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Slits de eieren. Klop de dooiers witschuimig met de fijne suiker, het limoenschilletje en een snuifje kaneelpoeder. Meng met de mascarpone en klop luchtig op.
  2. Klop de eiwitten stijf en spatel ze luchtig door de mascarponecrème. Zet, afgedekt, minstens 1 u in de koelkast.
  3. Schil de ananas, snij hem in fijne plakken. Steek met een appelboortje of uitsteekvormpje de harde middennerf uit elke plak. Leg ze 5 minuten op de barbecue of in de grillpan en keer om.
  4. 3.Verdeel de warme ananas en ijskoude mascarponecrème over glaasjes of kommetjes. Werk af met gezeefd cacaopoeder. Serveer meteen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?