Tiramisu à la minute

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eieren
  • g 20 suiker
  • g 100 advocaat
  • g 250 mascarpone
  • 2 bollen Carte d'Or gelateria stracciatella
  • 4 boudoirs (lange vingers)
  • cacaopoeder

Bereidingswijze

  1. Klop het eiwit met de suiker superstijf in een kom met de mixer, met kloppers op volle snelheid.
  2. Doe de advocaat met de mascarpone en de Carte d’Or stracciatella in een kom en meng tot de gele kleur van de advocaat verdwijnt.
  3. Spatel er dan het stijfgeklopte eiwit luchtig onder. Doe dat voorzichtig en net zolang tot je een homogene mengeling krijgt.
  4. Vul kleine glaasjes met een boudoir en de mengeling.
  5. Strooi er wat cacaopoeder over en serveer de tiramisu onmiddellijk.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?