Altijd weten wat je gaat eten?
tipilafilet op een bedje van bloemkoolpuree en tuinkerssausje
-
4 tipilafilets
-
1/2 bloemkool
-
4 aardappelen
-
250 dl marscarpone
-
150 dl kippenbouillon
-
-
1 bakje tuinkers
Bereidingswijze
- Snij de aardappel in blokjes en kook gaar in gezouten water.
- Snij de bloemkool in kleine roosjes en kook gaar in kippenbouillon.
- Laat de kippenbouillon en de marscarpone samen inkoken.
- kruid de vis met peper en zout en wentel in de bloem.
- Bak de vis in wat solo.
- Maak een puree van de aardappelen en voeg wat Solo Crèmefine Licht en nootmuskaat toe.
- Haal de bloemkool door de roerzeef en meng met de aardappelpuree.
- Mix de tuinkers met de marscarpone /kippenbouillon
- Vul een metalen ring op met de bloemkool-aardappelpuree .Hierop de vis leggen .
- De saus rond de ring napperen.
- Geniet ervan .
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door kookvrouw op 09 januari 2009 om 17u54
Heerlijk, iedereen genoot ervan!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?