tipilafilet op een bedje van bloemkoolpuree en tuinkerssausje

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de aardappel in blokjes en kook gaar in gezouten water.
  2. Snij de bloemkool in kleine roosjes en kook gaar in kippenbouillon.
  3. Laat de kippenbouillon en de marscarpone samen inkoken.
  4. kruid de vis met peper en zout en wentel in de bloem.
  5. Bak de vis in wat solo.
  6. Maak een puree van de aardappelen en voeg wat Solo Crèmefine Cuisine en nootmuskaat toe.
  7. Haal de bloemkool door de roerzeef en meng met de aardappelpuree.
  8. Mix de tuinkers met de marscarpone /kippenbouillon
  9. Vul een metalen ring op met de bloemkool-aardappelpuree .Hierop de vis leggen .
  10. De saus rond de ring napperen.
  11. Geniet ervan .

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door kookvrouw op 09 januari 2009 om 16u54

Heerlijk, iedereen genoot ervan!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?