Recept 25** (3 stemmen)

tipilafilet op een bedje van bloemkoolpuree en tuinkerssausje

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de aardappel in blokjes en kook gaar in gezouten water.
  2. Snij de bloemkool in kleine roosjes en kook gaar in kippenbouillon.
  3. Laat de kippenbouillon en de marscarpone samen inkoken.
  4. kruid de vis met peper en zout en wentel in de bloem.
  5. Bak de vis in wat solo.
  6. Maak een puree van de aardappelen en voeg wat light room en nootmuskaat toe.
  7. Haal de bloemkool door de roerzeef en meng met de aardappelpuree.
  8. Mix de tuinkers met de marscarpone /kippenbouillon
  9. Vul een metalen ring op met de bloemkool-aardappelpuree .Hierop de vis leggen .
  10. De saus rond de ring napperen.
  11. Geniet ervan .

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookvrouw op 09 januari 2009 om 15u54

Heerlijk, iedereen genoot ervan!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie