Timbaaltje van kipfilet en avocado

4 (4)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de kipfilet in stukken en bak in Solo Vloeibaar.
  2. Kruid met peper en zout en zet opzij.
  3. Snij de venkel in stukken en leg ze 2 minuten in kokend water.
  4. Giet af en spoel onder koud water. Zet ook opzij.
  5. Prak het avocado-vruchtvlees met een vork. Meng er het sap van 1 limoen onder en het gepelde en gehakte teentje look.
  6. Hak de kipfilet en de venkel grof. Meng onder de avocado en breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, peper van de molen en zout.
  7. Pel en ontpit de tomaten, snij in blokjes.
  8. Breng 2.5 dl water aan de kook met 1/2 blokje kippenbouillon, doe er de tomatenblokjes bij, breng weer aan de kook en zet van het vuur.
  9. Zet midden in de borden een uitsteekvorm en vul met het avocadomengsel.
  10. Verdeel er de warme tomatenbereiding rond en serveer.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?