Recept 05 (0 stemmen)

Timbaaltje van asperges met tomaten en basilicumolie

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de asperges beetgaar en laat afkoelen.
  2. Tomaten in 4 snijden, ontpitten en in brunoise snijden, mengen met de in stukken gesneden asperges, gesnipperdeblaadjes verse basilicum en basilicumolijfolie.Laten trekken en regelmatig voorzichtig omroeren.Dunne plakjes gerookte zalm en gebakken scampi om bord leggen, in het middel een timbaaltje van asperges en tomaten. Versieren met enkele blaadjes verse basilicum en verse pesto.
  3. Serveren met pas afgebakken foccacio.
  4. Indien gewenst kan de zalm en de scampi vervangen worden door rauwe of gerookte ham.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie