Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Kook of stoom hem gaar.
  2. Was het rode pepertje, snijd hem in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijsten en snij in fijne reepjes.
  3. Maal de specerijen fijn in een vijzel.
  4. Kruid de bloem met pezo, wentel hier de vis in, klop overtollige bloem af.
  5. Bak de vis in een antikleefpan in hete solo gaar.
  6. Haal de vis uit de pan en hou warm, bak de broccoli in het braadvocht van de vis.
  7. Verwarm de olie met de specerijen ongeveer 2 minuten op een matig vuur, samen met het rode pepertje, gember en knoflook.
  8. Zorg wel dat de specerijen niet verbranden.
  9. Leg de vis en de broccoli op warme borden, nappeer de vis met de warme olie en serveer met aardappelpuree.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?