Recept 05 (0 stemmen)

Tijgerpistolet met zelfgemaakte hamburger en appel-waterkerssalade

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng het ei, de pijpajuin, look en broodkruim onder het vlees en breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder, cayennepeper en een snuifje kaneelpoeder. Verdeel het mengsel in 4 gelijke porties en maak er hamburgers van.
  2. Bak de burgers langs beide kanten goudbruin (ongeveer 5 minuten per zijde).
  3. Boen de appel schoon en snijd hem in fijne reepjes. Druppel er een beetje citroensap over en meng de appel onder de waterkers.
  4. Leg de hamburgers tussen de tijgerpistolets, leg er flink wat sla op en serveer.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie