Recept 45**** (5 stemmen)

Tijgergarnalen met een limoendressing

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Boen de limoenen schoon. Rasp de groene schil van 2 limoenen dun af en pers de vruchten uit. Snijd de derde limoen in 4 partjes. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hak het vruchtvlees fijn. Hak de koriander fijn.
  2. Meng de mayonaise met de honing, de limoenrasp, het sap, de gehakte peper, de koriander en peper naar smaak.
  3. Bestrijk de garnalen met de Solo en rooster ze op het rooster boven een gloeiende barbecue of in een hete grillpan in 2 minuten per kant roze en net gaar. Schep ze door de dressing en serveer met de limoenpartjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door 63Micheline63 op 04 juli 2015 om 11u50

reeds klaar gemaakt en super lekker

Gepost door Solo op 07 juli 2015 om 16u07

Bedankt 63Micheline63!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?