"Tienminuten-chocolade-mousse"

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schenk 4 eetlepels slagroom in een kom en voeg de chocolade toe.
  2. Verhit het geheel 1 minuut in de magnetron.( vol vermogen)
  3. Of smelt de chocolade voorzichtig Au bain Marie in de room.
  4. Roer het geheel even goed door.
  5. Klop de rest van de slagroom stijf met de suiker.
  6. Roer de mascarpone goed smeuïg met een lepel en spatel de chocolade voorzichtig door de room en voeg dan de mascarpone toe.
  7. Verdeel de mousse over 4 mooie glazen en werk af met een toefje slagroom en wat( witte) chocoladesnippers of "chocolade-koffieboontjes " en serveer meteen.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door DAE op 12 februari 2013 om 15u13

Hoeveel room gebruik je? Staat niet vermeld.

Gepost door Love to Cook op 13 februari 2013 om 09u52

Hallo DAE, Dit staat inderdaad niet vermeld bij de ingrediënten,maar wel bij de bereidingswijze. Namelijk 4 eetlepels slagroom. Voor de goede orde zal ik het aanpassen bij de ingrediënten. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?