Altijd weten wat je gaat eten?
Tibmbaaltje van garnalen
Bereidingswijze
- Timbaaltje van garnalen 2 personen (voorgerecht)
- 125 gram garnaaltjes
- 3-4 plakken rijpe mango (of half blikje blik)
- 1 eetl. olijfolie
- 2 eetl. citroensap
- 1 theel. kerriepoeder
- 1 theel. dille
- 4 eetl. mayonaise
- zout-peper
- 2 bladjes dragon
- 2 blaadjes munt versiering
- 2 souflee bakjes ingevet ;in elk een blaadje dragon
- Week de gelatineblaadjes in koud water 5 min.
- Pureer de mango met citroensap
- Verwarm eetl. olie in een pannetje en voeg de mango puree toe, voeg de uitgeknepen gelatine toe en roer goed door op laag vuur. Laat alles afkoelen.
- Roer nu de mayo, zout-peper-kerrie en garnalen erdoor (houd 5 garnaaltjes pp achter voor versiering)
- vul de ingevette bakjes met de massa leg er een blaadje munt op en laat dit 2-3 uur opstijven.
- Keer om op een bord met een blaadje sla en evt. stukjes mango eromheen.
- Koud opdienen eet smakelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door easybilly op 16 oktober 2011 om 13u33
Heel lekker, verfrissend, mooi te dresseren. Feestelijk. Gemakkelijk te bereiden.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?