Recept 05 (0 stemmen)

Tibmbaaltje van garnalen

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Timbaaltje van garnalen 2 personen (voorgerecht)
  2. 125 gram garnaaltjes
  3. 3-4 plakken rijpe mango (of half blikje blik)
  4. 1 eetl. olijfolie
  5. 2 eetl. citroensap
  6. 1 theel. kerriepoeder
  7. 1 theel. dille
  8. 4 eetl. mayonaise
  9. zout-peper
  10. 2 bladjes dragon
  11. 2 blaadjes munt versiering
  12. 2 souflee bakjes ingevet ;in elk een blaadje dragon
  13. Week de gelatineblaadjes in koud water 5 min.
  14. Pureer de mango met citroensap
  15. Verwarm eetl. olie in een pannetje en voeg de mango puree toe, voeg de uitgeknepen gelatine toe en roer goed door op laag vuur. Laat alles afkoelen.
  16. Roer nu de mayo, zout-peper-kerrie en garnalen erdoor (houd 5 garnaaltjes pp achter voor versiering)
  17. vul de ingevette bakjes met de massa leg er een blaadje munt op en laat dit 2-3 uur opstijven.
  18. Keer om op een bord met een blaadje sla en evt. stukjes mango eromheen.
  19. Koud opdienen eet smakelijk

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door easybilly op 16 oktober 2011 om 11u33

Heel lekker, verfrissend, mooi te dresseren. Feestelijk. Gemakkelijk te bereiden.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie