Thee van rood fruit

4 (4)
10 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Plaats de zakjes Lipton Infusion Caraïbes in een karaf met de klontjes suiker. Breng 1 liter water aan de kook en giet het kokend water in de karaf.
  2. Laat 5 minuten trekken en roer af en toe. Neem dan de zakjes weg. Laat vervolgens 2 uur afkoelen in de koelkast. Was en schil de peren en snij ze in stukjes. Mix de peren en de frambozen tot er een dik fruitsap ontstaat. Giet een beetje van de ijskoude infusie bij het fruitsap, mix opnieuw en meng dan de rest van de infusie bij het sap. Snij een halve groene citroen in kwartjes of partjes, versier er uw ijskoude infusie mee en dien goed koud op met rietjes.

Tip

Dien uw ijskoude Caraïben-infusie met peren als aperitief op. Vrouwen en kinderen zullen dol zijn op deze cocktail!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Marji op 25 juni 2009 om 13u29

Heerlijk fris op een warme zomerdag!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?