Ingrediënten voor 2 personen
- 16 scampi
- 150 gr noedels
- 2 eieren
- 1 bondje pijpajuin
- 150 gr sojascheuten
- 1 teentje look
- 1 cayennepeper
- 2 el olie
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
- Ontpit de peper.
- Hak de peper en look in fijne stukken.
- Snij de pijpajuin even groot als de sojascheuten.
- Kuis de scampi.
- Laat water koken en kook de noedels. Giet af als gaar is.
- Doe de olie in de wok en roer de eieren tot kleine gebakken stukken.
- Bak de scampi.
- Doe er de knoflook, peper, sojascheuten en pijpajuin bij.
- Laat bakken tot het gaar is.
- Voeg de noedels toe.
- Laat opwarmen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?