Thaise vispakketjes

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten :
  2. 5 sjalotjes
  3. 5 teentjes knoflook
  4. 300 g kabeljauwfilet
  5. 2 rode pepers
  6. 2 eieren
  7. 5 takjes verse koriander
  8. 2 eetlepels Thaise vissaus (Thai Kitchen)
  9. 2 velletjes bakpapier à 60 x 30 cm
  10. aluminiumfolie
  11. Bereiding:
  12. De grill voorverwarmen op de hoogste stand. De sjalotjes en de knoflook pellen en in een stuk aluminiumfolie wikkelen. Het pakketje vlak onder de hete grill leggen en de sjalot en de knoflook in ± 30 minuten zacht laten worden. Intussen de kabeljauwfilet in kleine stukjes snijden.
  13. De pepers wassen, schoonmaken en fijnsnijden. De eieren loskloppen.
  14. De koriander fijnknippen. De sjalot en de knoflook pureren.
  15. De oven voorverwarmen op 175°C of gasovenstand 3.
  16. Het sjalot-knoflookmengsel mengen met de kabeljauw, de rode peper, de eieren, de Thaise vissaus en de koriander.
  17. De velletjes bakpapier dubbelvouwen, het mengsel erover verdelen en ze tot pakketjes dichtvouwen. De pakketjes in het midden van de oven in ± 20 minuten gaar bakken.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?