Ingrediënten voor 4 personen
- 8 krielaardappels
- 1 el plantaardige olie
- 1 ui in dunne ringen
- 2 à 3 el thaise rode of groene currypasta
- 400 ml kokosmelk
- 125 ml visbouillon
- 2 el vissaus
- 1 el limoensap
- 1 el bruine basterdsuiker
- 4 bosuitjes in dunne ringen
- 500 g stevige witvisfilet in blokjes van 3cm
- 2 1/2 el gehakte koriander
- gestoomde of gekookte rijst
Bereidingswijze
- Kook de krielaardappels in 8 à 12 min. in kokend water met zout gaar en snijd ze in blokjes van 3cm. Verhit de olie in een wok of diepe koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui 1 à 2 min. met 1tl zout om zacht te worden. Voeg currypasta naar smaak toe en bak 1 min. tot de geuren vrijkomen. Voeg de kokosmelk toe en kook 5 min.
- Voeg de bouillon, vissaus, limoensap, suiker, bosui en vis toe. Kook 3 min. of tot de vis gaar is. Voeg de aardappel en koriander en evt. rode peper toe.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?