Thaise soep met scampi’s

3 (3)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwijder met de hand de nerven uit de citroenkruidblaadjes
  2. Snijd 200 g champignons in schijfjes
  3. Doe het citroenkruid, de champignons, 4 volle koffielepels Kerrie met een beetje Solo, 3 koffielepels suiker en 4 lepels vissaus in een liter kokend water
  4. Voeg er het citroensap bij
  5. Laat drie minuten koken
  6. Dertig seconden voor u het vuur uitdraait voegt u de scampi’s toe
  7. Giet de soep in individuele kommetjes en strooi er wat gehakte verse koriander over

Tip

Geef er vers stokbrood bij.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Chris D_1 op 17 juli 2012 om 02u00

In de Thaise keuken wordt meestal currypasta gebruikt ipv currypoeder. Die bestaat in rode, groene en gele variant (de ene al wat pikanter dan de andere) en geeft je soep meteen dat typische aroma.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?