Altijd weten wat je gaat eten?
thaise rode viscurry
Bereidingswijze
- snij de champignons in schijfjes.verhit een wokpan met olie.
- voeg de rode curry toeen laat deze 1 min.bakken
- snij de visballetjes in 2 en de vis in grove stukken,voeg ze samen met de scampi toe aan de curry
- ook de champignons mogen mee in de wok
- wanneer de vis gaar is mag je als laatste de vissaus,limoensap,de suiker en de lente-uitjes toevoegen
- laat nog heel even sudderen en roer alles goed om
- werk af met verse koriander en serveer met rijst,noedels,of tagiatelli
- wie het graag spicy heeft kan er nog wat sambal aan toevoegen
- ps;ik heb meer kokosmelk gebruikt anders heb je niet veel saus
- bron;volrecepten
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?