Altijd weten wat je gaat eten?
Thaise Paneang curry
-
1 brik kokoscreme
-
2 eetlepel paneang curry pasta
-
200 g kip in blokjes
-
400 ml kokosmelk
-
2 koffielepel donkere suiker
-
1/2 eetlepel vissaus
-
2 eetlepel geroosterde, gemalen pindanoten
-
3 stuk kaffar lime blaadjes
-
125 gram (jasmijn)rijst
Bereidingswijze
- ~ kokoscreme in wokpan opwarmen op medium stand tot olie-achtig wordt
- ~ paneang curry pasta toevoegen en al roerend aan de kook brengen
- ~ kip toevoegen en ong. 1 min. laten meekoken
- ~ kokosmelk toevoegen
- ~ suiker en vissaus met elkaar mengen en in de wokpan bijvoegen
- ~ de gemalen pindanoten en de kaffar lime blaadjes toevoegen en op een zacht vuurtje laten pruttelen tot de saus ingedikt is
- ~ serveren met witte (jasmijn)rijst
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?