Recept 55***** (1 stem)

Thaise groenten in kokossaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aziatisch

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was en halveer het pepertje. Verhit de vloeibare margarine in een wok en roerbak hierin de groenten en de peperreepjes enkele minuten. Schenk de kokosmelk, de soja en eventueel de zoete chilisaus bij de groenten en breng aan de kook.
  2. Laat de groenten beetgaar worden in de kokosmelk.
  3. Hak ondertussen de koriander grof. Voeg citroen- of limoensap toe aan de saus en proef of er nog extra chilisaus of sojasaus aan moet worden toegevoegd. Bind de saus eventueel met een beetje allesbinder.
  4. Bestrooi de groenten met de verse koriander en serveer.
Tip

Lekker met noedels.

Niet iedereen is even dol op koriander. Vervang hem door wat grof gehakt (Thais) basilicum. Dat is zeker zo lekker!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie