Thaise groenten in kokossaus

2 (2)
15 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was en halveer het pepertje. Verhit de vloeibare margarine in een wok en roerbak hierin de groenten en de peperreepjes enkele minuten. Schenk de kokosmelk, de soja en eventueel de zoete chilisaus bij de groenten en breng aan de kook.
  2. Laat de groenten beetgaar worden in de kokosmelk.
  3. Hak ondertussen de koriander grof. Voeg citroen- of limoensap toe aan de saus en proef of er nog extra chilisaus of sojasaus aan moet worden toegevoegd. Bind de saus eventueel met een beetje allesbinder.
  4. Bestrooi de groenten met de verse koriander en serveer.

Tip

Lekker met noedels.

Niet iedereen is even dol op koriander. Vervang hem door wat grof gehakt (Thais) basilicum. Dat is zeker zo lekker!

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?