Recept 45**** (6 stemmen)

Thaise gegrilde kip

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vleesgerechten

tijd
0 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Plet het citroengras, de knoflook, gember, zwarte peper, suiker en het zout in een vijzel tot een pasta, voeg de sojasaus en de vissaus toe en meng.
  2. Wrijf de kip in met deze mengeling en laat minimum 4 uur marineren in de koelkast.
  3. Wrijf een ovenschotel in met Solo Vloeibaar. Leg hierin de gemarineerde kip en bak ze gedurende 1 uur in een voorverwarmde oven op 180°C.
  4. Plet alle ingrediënten voor de saus in de vijzel tot een dikke saus.
  5. Snijd de kip in stukken voor het opdienen of laat ze heel.
  6. Serveer met kleefrijst en de saus.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Cies op 03 november 2014 om 08u12

Heel lekker, iedereen die het proeft is er weg van en vragen het recept. Ik heb de saus niet klaargemaakt omdat ik de ingredienten niet heb en heb die eerlijk gezegd ook niet gemist.

Gepost door Solo op 03 november 2014 om 13u21

Wat leuk om te horen! Dankje Cies :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie