Recept 55***** (1 stem)

Thaise curry met vis en suikererwten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

lekker

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ontdooi de visfilets en de schelperwten.Giet de kokosroom en de currypasta in een wok. Laat 2 minuten aanstoven op een matig vuurtje terwijl je roert. Giet de vissaus en de kokosmelk erbij.Breng aan de kook,laat 5 minuten koken en zet vervolgens het vuur zachter. Voeg de schelpererwten toe samen met de in stukjes gesneden vis, de kaffirblaadjes en de fijngesnipperde Thaise peper.Laat alles 10 minuten sudderen op een zacht vuurtje.
  2. Dien op met de Thaise rijst die je gelijktijdig hebt bereid.
  3. SMAKELIJK

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie